Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> BARS FLEXUISE

Kögel FlexiUse

POTPUNA PRILAGODLJIVOST

Ovaj se uvijek uklapa. Zahvaljujući posebnom podvozju, prikolica FlexiUse može se jednostavno kombinirati s vučnim vozilima s različitim visinama priključnog sedla. FlexiUse se zbog svoje konstrukcije podesive po visini ujedno može prilagoditi svim tim visinama priključnog sedla i tako zadovoljiti uvjete dopuštenih ukupnih visina. To ne samo što pomaže u obavljanju više zadataka prijevoza, već štedi i vrijeme i novac špeditera.

Kögel FlexiUse temelji se na provjerenim i testiranim Kögelovim bestselerima Cargo i Mega. Osim već poznatih prednosti – uključujući niske troškove održavanja i visoku kvalitetu izrade – stoga može kombinirati pojedinačne prednosti oba modela: zapremninu modela Kögel Mega i svestranost modela Kögel Cargo.

NAŠE INAČICE NADOGRADNJI

NADOGRADNJA CS

 • Bočna klizna cerada i bočni zidni paneli, zatvaranje cerade zatezačima
 • Klizni krov
 • Dvokrilna vrata
 • Certifikat EN 12642 XL bez letvica za umetanje

NADOGRADNJA CO

 • Bočna pokretna cerada sa zatezačima postavljenim na vanjski okvir
 • Klizni krov
 • Dvokrilna vrata
 • Certifikat EN 12642 XL bez letvica za umetanje

PREDNOSTI MODELA KÖGEL FLEXIUSE ZA VAS

 • Najveća moguća svestranost
 • Jednostavna uporaba
 • Velika pouzdanost

INAČICE VOZILA

SVOJSTVA KVALITETE PROIZVODA KÖGEL

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Nanokeramika s premazom KTL najmoderniji je i najkvalitetniji oblik industrijske obrade površine. U pogledu kvalitete jednaka je fosfatiranju cinkom, ali je ekološki prihvatljivija. Trajni i glatki premaz može se obnoviti u bilo kojem trenutku. Dajemo 10-godišnje jamstvo protiv hrđe za okvir vozila.

SERVIS

Preko naše web stranice možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta naručiti cjelovite usluge. Popravke i garancije možete organizirati putem našeg servisnog odjela na telefonskom broju +386 1 235 59 76 ili +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRA

Osnova generacije vozila Kögel NOVUM jest stabilan, deformacijski otporan zavareni ljestveni okvir s umetnutim poprečnim nosačima za veliku nosivost tereta i točkovna opterećenja. Osigurava dug vijek trajanja.

SUSTAVNA RJEŠENJA KÖGEL

Kögel Strong & Go

Inovativna nadogradnja generacije NOVUM, u kombinaciji s ojačanim krovom i bočnim ceradama s ugrađenim sustavom za zadržavanje tereta, olakšava pričvršćivanje tereta pozitivnom bravom prilikom prijevoza pića. Kögel Strong & Go također ispunjava zahtjeve smjernice Daimler 9.5 bez letvica.


Kögel Telematics

Trenutačna točna lokacija prikolice, status priključenja, podaci sustava EBS, položaj vrata, temperatura okoline, način hlađenja i konfigurirane postavke - sve to i mnogi drugi podaci mogu se prikazati preko baze podataka Kögel Telematics Connectivity Database na mrežnom portalu Kögel Telematics i na drugim sustavima za upravljanje voznim parkom. Dakle, možete uvesti podatke u stvarnom vremenu u postojeće procese i razne programske sustave.

OSOBA ZA KONTAKT

Trebate podršku dok ste na putu? Trebate neku od usluga iz naše ponude? Imate pitanje o našem poduzeću? Ovdje možete pronaći pravu osobu za kontakt za svaku situaciju!

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

 • +385 993 112 244

 • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!