Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> Ponuda

Pregled proizvoda

KÖGEL CARGO
Cijenite stabilno i izdržljivo vozilo koje ujedno nije preteško? U tom je slučaju Kögel Cargo pouzdan partner za vas. Vozilo generacije NOVUM oduševljava opsežnom standardnom opremom i visokim stupnjem fleksibilnosti.
KÖGEL FLEXIUSE
Ovaj se uvijek uklapa. Zahvaljujući posebnom podvozju, Kögel FlexiUse može se jednostavno kombinirati s vučnim vozilima s različitim visinama sedla. FlexiUse se zbog svoje konstrukcije podesive po visini ujedno može prilagoditi svim visinama sedla i tako zadovoljiti uvjete dopuštenih ukupnih visina.
KÖGEL LIGHTPLUS
Ponekad je manje više, a isto vrijedi i za Kögel Lightplus. Zbog niže visine vrata okvira i okvira optimiziranog prema masi, predstavlja novu lakoću, koja istodobno omogućuje visoku stabilnost i trajnost zahvaljujući primjeni vrhunskog sitnozrnog čelika.
KÖGEL MEGA
Osim izvanredne stabilnosti i visoke izdržljivosti pri niskoj osnovnoj masi, Kögel Mega odlikuje i iskoristiva zapremnina tereta. Unutarnja slobodna visina uvijek je tri metra i može se u potpunosti iskoristiti po cijeloj širini utovarne površine, kao i ispod krova.
KÖGEL PORT
Kao špediter na duge relacije s brodovima i vlakovima, specijalizirate li se za određene vrste kontejnera? Možda obavljate prijevoz standardiziranih kontejnera svih vrsta? U svakom slučaju, Kögel ima pravo vozilo za Vaše poslovne potrebe.
KÖGEL COMBI
Prilagodljiva, promišljena i inovativna: izdržljivo podvozje prikolice Kögel Combi sa svojom visokom svestranošću nudi inovativni koncept prijevozništva za cjelokupnu djelatnost – to je inteligentno rješenje za gospodarska vozila koje omogućuje poslovnu učinkovitost u području izmjenjivih nadogradnji.
PLATFORMNE PRIKOLICE KÖGEL
Provjerene i testirane prikolice Kögel, dakako, dostupne su i u inačici platforme. Za prijevoz tereta otpornih na vremenske uvjete služe podvozja raznih vrsta prikolica – Kögel Cargo, Mega, Coil i Light. Ove se platformne prikolice Kögel mogu prilagoditi vašim potrebama prijevoza, i to koristeći opremu različitih prikolica, sve do prikolice Kögel Multi.
KIPER PRIKOLICA KÖGEL
Pripremite vozni park svojeg građevinskog poduzeća za budućnost! S Kögel kiper prikolicom, bit ćete savršeno opremljeni za prijevoz rasutog tereta. Stabilna kiper prikolica, izrađena od čelika visoke čvrstoće, impresionira niskim troškovima održavanja, dobrim svojstvima upravljanja i praktičnim elementima nadzora.
KÖGEL COOL
Tržište svježe i smrznute hrane raste, a time i potražnja za fleksibilnim, otpornim, nepropusnim, ali istodobno laganim hladnjačama koje u potpunosti ispunjavaju posebne zahtjeve. Takvo je vozilo prikolica Kögel Cool – PurFerro Quality. Njegova je velika prednost u tome što se jednostavno koristi.
KÖGEL BOX
Kögel Box savršena je prikolica za logistička poduzeća koja cijene svestranu uporabu, visoku nosivost i sigurnost prijevoza. Ovisno o opremi, ova prikolica za suhi teret može se koristiti za prijevoz robe osjetljive na temperaturu ili neosjetljive robe, poput elektronike, namještaja, konzerviranih namirnica, odjeće i još puno toga.

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

  • +385 993 112 244

  • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!