Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Vlasnik i administrator web stranice www.petrans-prikolice.hr i svih mogućih podstranica te web stranice ("Web stranica") je tvrtka Petrans Prikolice d.o.o., Karlovačka cesta 217, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Pristup i korištenje Web stranice dopušteni su pod uvjetima određenima važećim zakonodavstvom, ovim Općim uvjetima korištenja web stranice ("Opći uvjeti korištenja") te drugim propisima na koje se pozivaju ovi Opći uvjeti korištenja.

Sadržaj Web stranice
Nastojimo da sadržaj Web stranice bude ažuran i sadrži točne informacije i materijale, ali ne možemo jamčiti za njihovu točnost, potpunost i ažuriranost niti smo na to obvezani. Ne snosimo odgovornost za štetu nastalu zbog nedostupnosti, promjene, nedostataka, pogrešaka ili zastarjelosti informacija objavljenih na Web stranici. Također ne možemo jamčiti da će Web stranica ili bilo koji njezin sadržaj uvijek biti dostupni ili da će pristup biti nesmetan. Web stranicu ili njezine dijelove možemo u bilo kojem trenutku ukloniti ili promijeniti bez prethodne najave.

Sadržaj objavljen na Web stranici ima općenitu informativnu svrhu. Ne snosimo odgovornost za korištenje informacija objavljenih na našoj web stranici. Ako Web stranica sadrži poveznice na druge web stranice i sadržaje na tim web stranicama, takve poveznice su samo informativne prirode. Nemamo kontrolu ili utjecaj na sadržaj tih web stranica.

Ako želite dobiti više informacija o sadržaju objavljenom na web stranici, kontaktirajte nas na Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr.

Prava intelektualnog vlasništva
Imamo sva autorska prava na sadržaj objavljen na Web stranici. Možete ispisivati, kopirati ili spremiti dijelove Web stranice za privatnu uporabu. Materijale na Web stranici ne smijete koristiti u poslovne svrhe bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

Na web stranici koju posjedujete, možete stvarati poveznice na našu početnu Web stranicu na način koji je u skladu s pravom i ne šteti našem ugledu, imidžu ili poslovanju, niti se ne smijete

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

  • +385 993 112 244

  • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!