Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> Inovacije

INOVACIJE NAS POKREĆU NAPRIJED

U BUDUĆNOST S NOVIM RJEŠENJIMA

Nema obrnutog napretka, stoga je inovacija uvijek na čelu svega što radimo. Kögel postavlja prekretnice u razvoju rješenja za prikolice od 1934. godine. Budući da se ističemo u tehničkim inovacijama i laganim konstrukcijama, već desetljećima utječemo na standarde cestovnog prijevoza tereta: od prve poluprikolice hladnjače s potpuno plastičnom konstrukcijom do prvog postrojenja za katodno imerzijsko bojanje za optimalnu zaštitu okvira vozila od korozije.

Kao pionir u djelatnosti, Kögel se etablirao kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača prikolica. Rješenja za transportne zahtjeve za budućnost predstavljamo već sad – kao npr. s prikolicom Kögel EuroTrailer, koja je dulja za 1,38 m.

Kontinuirano razvijamo svoje proizvode i usluge. Od lipnja 2021. godine, Kögel Telematics je standardna oprema naših modela – u okviru prilagođenih ugovora o servisnim uslugama. Stoga možemo nastaviti jamčiti vrhunsku kvalitetu i optimalnu dostupnost prikolica. A naša želja i dalje je održiv rast – s vrhunskim prikolicama s optimalnim omjerom cijene i performansi. Naša je pokretačka snaga želja za inovacijom, koja poznaje samo jednu destinaciju – budućnost!

STRAST PREMA INŽENJERINGU

Mi u poduzeću Kögel oblikujemo budućnost prijevozništva, i to s velikom strašću. Zajedno u posvećenoj ekipi. Ponosni smo na vrhunske inženjerske vještine i najsuvremenije inženjersko znanje za razvoj rješenja za naše klijente. Tu pokretačku snagu nazivamo „passioneering“ – strast prema inženjeringu. Naši se klijenti stalno suočavaju s novim izazovima. Možete se osloniti na našu stručnost u pronalaženju rješenja. Naše inovacije temelje se na bliskoj suradnji s Vama. Zajedno ćemo razviti rješenja koja će biti prilagođena Vašim potrebama. Svaki novorazvijeni proizvod mora se dokazati ispitivanjima koja nadilaze uobičajene moguće okolnosti. Bilo da je riječ o najtežim teretima, ekstremnim manevrima ili lošim uvjetima na cesti: naša vozila moraju biti u stanju nositi se sa svime. Tek tada smo zadovoljni. Ali ne zadugo. Zato što strast prema napretku nikada ne prestaje. Uostalom, mi oblikujemo budućnost transporta.

GLAVNA DOSTIGNUĆA U INOVACIJAMA

Pripremili smo pregled aktualnih inovacija iz Kögelove inovativne proizvodnje:

Kögel Port 45 Triplex:

 • Zbog proširenja sprijeda, u sredini i straga, uklapa se u sve uobičajene izmjenjive nadogradnje.
 • Samo 4.480 kg u osnovnoj konfiguraciji
 • Iznimno robustan u zahtjevnom prijevozu kontejnera

Kögel Euro Trailer

 • Dodatna duljina od 1,38 m
 • Zapremnina do 111 kubičnih metara
 • 10 % niže emisije CO2*

Generacija Kögel NOVUM

 • Izvrstan inženjerski rad za maksimalnu stabilnost
 • Veća nosivost zahvaljujući inovativnoj laganoj konstrukciji
 • Praktično upravljanje

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

 • +385 993 112 244

 • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!