Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> Zaštita osobnih podataka

Varstvo osebnih podatkov

Vlasnik i administrator web stranice www.petrans-prikolice.hr i svih mogućih podstranica te web stranice ("Web stranica") je tvrtka Petrans prikolice d.o.o., Karlovačka cesta 217, 10000 Zagreb.

Pristup i korištenje Web stranice dopušteni su pod uvjetima određenima važećim zakonodavstvom, ovim Općim uvjetima korištenja web stranice ("Opći uvjeti korištenja") te drugim propisima na koje se pozivaju ovi Opći uvjeti korištenja.

Sadržaj Web stranice
Nastojimo da sadržaj Web stranice bude ažuran i sadrži točne informacije i materijale, ali ne možemo jamčiti za njihovu točnost, potpunost i ažuriranost niti smo na to obvezani. Ne snosimo odgovornost za štetu nastalu zbog nedostupnosti, promjene, nedostataka, pogrešaka ili zastarjelosti informacija objavljenih na Web stranici. Također ne možemo jamčiti da će Web stranica ili bilo koji njezin sadržaj uvijek biti dostupni ili da će pristup biti nesmetan. Web stranicu ili njezine dijelove možemo u bilo kojem trenutku ukloniti ili promijeniti bez prethodne najave.

Sadržaj objavljen na Web stranici ima općenitu informativnu svrhu. Ne snosimo odgovornost za korištenje informacija objavljenih na našoj web stranici. Ako Web stranica sadrži poveznice na druge web stranice i sadržaje na tim web stranicama, takve poveznice su samo informativne prirode. Nemamo kontrolu ili utjecaj na sadržaj tih web stranica.

Ako želite dobiti više informacija o sadržaju objavljenom na web stranici, kontaktirajte nas na damir.milkovic@petrans-prikolice.hr.

Pravice intelektualne lastnine
Mi smo nositelji svih autorskih prava na sadržaju objavljenom na Web stranici. Za privatnu upotrebu smijete ispisivati, kopirati ili spremiti dijelove Web stranice. Materijale s Web stranice ne smijete koristiti u poslovne svrhe bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

Na web stranici, čiji ste vlasnik, smijete stvarati veze (poveznice) prema vlastitoj Web stranici na način koji je u skladu sa zakonom i koji ne nanosi štetu našem dobrom imenu, ugledu ili poslovanju, niti da se neovlašteno koristite našim ugledom. Zabranjeno je objavljivanje veza (poveznica) prema Web stranici koje upućuju ili bi mogle upućivati na bilo kakvo povezivanje, suradnju ili potvrdu s naše strane, a koje zapravo ne postoji.

Pridržavamo si pravo da u svakom trenutku povučemo dozvolu za objavljivanje veza (poveznica) prema Web stranici i/ili zahtijevamo da odmah uklonite bilo koju vezu (poveznicu) prema Web stranici, bez navođenja razloga.

Zaštita osobnih podataka
Web stranica ne koristi kolačiće (cookies). Više informacija o obradi osobnih podataka možete pronaći u Pravilima o privatnosti.

Promjene Općih uvjeta korištenja
Opći uvjeti korištenja mogu se u bilo kojem trenutku promijeniti. Prilikom posjeta Web stranici nakon stupanja na snagu promjena Općih uvjeta korištenja, obvezuju vas izmijenjeni Opći uvjeti korištenja, stoga preporučujemo da povremeno provjerite njihov sadržaj.

Pravo
Opći uvjeti korištenja podliježu zakonima Republike Slovenije.

Kontakt
Za bilo kakva pitanja u vezi s ovim Općim uvjetima korištenja, molimo kontaktirajte nas na damir.milkovic@petrans-prikolice.si

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

  • +385 993 112 244

  • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!