Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> KÖGEL BOX

Kögel Box

SIGURNOST ZAŠTITE

Kögel Box savršena je prikolica za logistička poduzeća koja cijene svestranu uporabu, visoku nosivost i sigurnost prijevoza. Ovisno o opremi, ova prikolica može poslužiti za prijevoz robe osjetljive na temperaturu ili neosjetljive robe, kao što su elektronika, namještaj, konzervirana hrana, odjeća i još mnogo toga. Stabilna zatvorena nadogradnja prikolice pouzdano štiti teret od okolišnih čimbenika i krađa.

Kupnja u poduzeću Kögel nikada nije kupnja "gotove" prikolice. Ovdje možete sastaviti svoje individualno rješenje prilagođeno Vašoj industriji. Na primjer, trebate izolirane strane za robu osjetljivu na temperaturu? Ili rolo vrata s ekonomičnim prostorom za brz utovar? Možda sidrišta ili vodilice za proizvode različitih veličina i u različitim pakiranjima? Kögelov modularni sustav nudi brojne mogućnosti opremanja Vaše zatvorene prikolice. Sa zatvorenom prikolicom Kögel možete se osloniti na rješenja specifična za pojedinačne djelatnosti, koja odlikuje dug vijek trajanja!

PREUZIMANJA

NAŠE INAČICE NADOGRADNJI

PRIJEVOZ SUHOG TERETA/BOČNE STRANE OD DRVENIH PLOČA

 • Bočne strane od šperploče, s premazom od plastičnog stakla s unutarnje i vanjske strane
 • Svjetlopropusni krov od plastičnog stakla ili s ISO-izolacijom
 • Dvokrilna ili rolo vrata
 • Certifikat EN 12642 XL
 • Opcionalno s carinskom plombom (TIR) za prekogranični prijevoz u treće zemlje

NADOGRADNJA S LAGANOM IZOLACIJOM

 • Bočne strane s jezgrom od PUR-pjene i čeličnom oblogom
 • Strop s ISO-izolacijom
 • Dvokrilna ili rolo vrata
 • Certifikat EN 12642 XL
 • Opcionalno s carinskom plombom (TIR) za prekogranični prijevoz u treće zemlje
 • Opcionalno s izoliranim prednjim zidom i grijanjem teretnog prostora

INAČICE VOZILA

PREDNOSTI MODELA KÖGEL BOX ZA VAS

 • Izvanredna stabilnost
 • Oprema prilagođena pojedinačnim primjenama
 • Mala vlastita masa

Video

Kögel box

Kögel box

SVOJSTVA KVALITETE PROIZVODA KÖGEL

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Nanokeramika s premazom KTL najmoderniji je i najkvalitetniji oblik industrijske obrade površine. U pogledu kvalitete jednaka je fosfatiranju cinkom, ali je ekološki prihvatljivija. Trajni i glatki premaz može se obnoviti u bilo kojem trenutku. Dajemo 10-godišnje jamstvo protiv hrđe za okvir vozila.

SERVIS

Preko naše web stranice možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta naručiti cjelovite usluge. Popravke i garancije možete organizirati putem našeg servisnog odjela na telefonskom broju +386 1 235 59 76 ili +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRA

Osnova generacije vozila Kögel NOVUM jest stabilan, deformacijski otporan zavareni ljestveni okvir s umetnutim poprečnim nosačima za veliku nosivost tereta i točkovna opterećenja. Osigurava dug vijek trajanja.

SUSTAVNA RJEŠENJA KÖGEL

Kögel PurFerro

Priznati kompetencijski centar za višeslojne panele PurFerro u Duingenu u Donjoj Saskoj dio je grupacije Kögel od kraja 2011. godine. To znači da raspolažemo ključnim vlastitim stručnim znanjem za proizvodnju vrhunskih poluprikolica hladnjača Kögel Cool – PurFerro Quality i zatvorenih nadogradnji za prijevoz suhog tereta Kögel Box – PurFerro Quality.

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM savršena je za sve prikolice generacije Kögel NOVUM. Zahvaljujući visokoj razini inženjerskih vještina, ovaj integrirani sustav podvozja omogućuje Vam pouzdanu učinkovitost na cesti, jer je trajan, održiv i izdržljiv. Ujedno je iznimno jednostavan za održavanje, ekonomičan i ekološki prihvatljiv, zbog čega KTA NOVUM ispunjava tri osnovne želje Kögelovih klijenata te je tako vjeran našem sloganu: zato što nam je stalo.

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM

Trenutačna točna lokacija prikolice, status priključenja, podaci sustava EBS, položaj vrata, temperatura okoline, način hlađenja i konfigurirane postavke - sve to i mnogi drugi podaci mogu se prikazati preko baze podataka Kögel Telematics Connectivity Database na mrežnom portalu Kögel Telematics i na drugim sustavima za upravljanje voznim parkom. Dakle, možete uvesti podatke u stvarnom vremenu u postojeće procese i razne programske sustave.

OSOBA ZA KONTAKT

Trebate podršku dok ste na putu? Trebate neku od usluga iz naše ponude? Imate pitanje o našem poduzeću? Ovdje možete pronaći pravu osobu za kontakt za svaku situaciju!

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

 • +385 993 112 244

 • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!