Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> KÖGEL COMBI

Kögel Combi

PIONIRI U KOMBINIRANOM PRIJEVOZU

Prilagodljiva, promišljena i inovativna: izdržljivo podvozje prikolice Kögel Combi sa svojom visokom svestranošću nudi inovativni koncept prijevozništva za cjelokupnu djelatnost – to je inteligentno rješenje za gospodarska vozila koje omogućuje poslovnu učinkovitost u području izmjenjivih nadogradnji.

Odlikuju je dugi vijek trajanja i lagana konstrukcija, što omogućuje visoku nosivost čak i u najzahtjevnijim uvjetima, stoga Kögel Cargo predstavlja najvišu razinu učinkovitosti. Osim toga, čak premašuje najviše standarde u području kombiniranog prijevoza. Kako bi vam ponudili pravu prikolicu, modeli Kögel Combi dostupni su kao prikolice s rotacijskim i krutim ovjesom.

PAMETNE INAČICE

ZWE – PRIKOLICE S IZMJENJIVOM SREDIŠNJOM OSOVINOM

  • Crijevo za vuču
  • Potporne noge sprijeda i straga
  • Prekidač za otpuštanje kočnice

AWE – PRIKOLICA S ROTACIJSKOM IZMJENJIVOM NADOGRADNJOM

  • Vučna osovina
  • Sustav podizanja/spuštanja prednje i stražnje osovine

INAČICE VOZILA

PREDNOSTI MODELA KÖGEL COMBI ZA VAS

  • Visoka robusnost
  • Izuzetna prilagodljivost
  • Niska osnovna masa

SVOJSTVA KVALITETE PROIZVODA KÖGEL

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Nanokeramika s premazom KTL najmoderniji je i najkvalitetniji oblik industrijske obrade površine. U pogledu kvalitete jednaka je fosfatiranju cinkom, ali je ekološki prihvatljivija. Trajni i glatki premaz može se obnoviti u bilo kojem trenutku. Dajemo 10-godišnje jamstvo protiv hrđe za okvir vozila.

SERVIS

Preko naše web stranice možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta naručiti cjelovite usluge. Popravke i garancije možete organizirati putem našeg servisnog odjela na telefonskom broju +386 1 235 59 76 ili +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRA

Osnova generacije vozila Kögel NOVUM jest stabilan, deformacijski otporan zavareni ljestveni okvir s umetnutim poprečnim nosačima za veliku nosivost tereta i točkovna opterećenja. Osigurava dug vijek trajanja.

SUSTAVNA RJEŠENJA KÖGEL

Kögel Telematics

Trenutačna točna lokacija prikolice, status priključenja, podaci sustava EBS, položaj vrata, temperatura okoline, način hlađenja i konfigurirane postavke - sve to i mnogi drugi podaci mogu se prikazati preko baze podataka Kögel Telematics Connectivity Database na mrežnom portalu Kögel Telematics i na drugim sustavima za upravljanje voznim parkom. Dakle, možete uvesti podatke u stvarnom vremenu u postojeće procese i razne programske sustave.

OSOBA ZA KONTAKT

Trebate podršku dok ste na putu? Trebate neku od usluga iz naše ponude? Imate pitanje o našem poduzeću? Ovdje možete pronaći pravu osobu za kontakt za svaku situaciju!

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

  • +385 993 112 244

  • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!