Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> KÖGEL COOL

KÖGEL COOL

OSTANITE COOL

Tržište svježe i smrznute hrane raste, a time i potražnja za fleksibilnim, otpornim, nepropusnim, ali istodobno laganim hladnjačama koje u potpunosti ispunjavaju posebne zahtjeve. Takvo je vozilo prikolica Kögel Cool – PurFerro Quality. Njegova je velika prednost u tome što se jednostavno koristi. Budući da su svi najvažniji elementi – kao što su vodilice i dvokrilna vrata – jednostavni za korištenje.

Osim protukliznog poda, vozilo se može pohvaliti i izvanrednim izolacijskim (ATP FRC) i higijenskim (HACCP) svojstvima. Korišteni materijali osiguravaju moderan izgled i dug vijek trajanja, a time se čuva i vrijednost. Prikolica Kögel Cool – PurFerro Quality i njezine brojne mogućnosti rezultat su desetljeća iskustva i najboljeg inženjerskog majstorstva.

PREUZIMANJA

NAŠE INAČICE NADOGRADNJI

BOČNE STRANE VLASTITE IZRADE

 • Kögel PurFerro Quality

SIDRIŠTA I VODILICE

 • Promjenjivo osiguranje tereta
 • Oprema za utovar na dvjema razinama za 33 Euro palete

Kögel fastslider

 • Klizna bočna cerada s mikroklizačima za brže, lakše i sigurnije upravljanje tijekom utovara i istovara
 • Klizni krov
 • Dvokrilna vrata

INAČICE VOZILA

PREDNOSTI MODELA KÖGEL COOL ZA VAS

 • Iznimna izolacijska svojstva
 • Visoka izdržljivost
 • Niska osnovna masa

SVOJSTVA KVALITETE PROIZVODA KÖGEL

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Nanokeramika s premazom KTL najmoderniji je i najkvalitetniji oblik industrijske obrade površine. U pogledu kvalitete jednaka je fosfatiranju cinkom, ali je ekološki prihvatljivija. Trajni i glatki premaz može se obnoviti u bilo kojem trenutku. Dajemo 10-godišnje jamstvo protiv hrđe za okvir vozila.

SERVIS

Preko naše web stranice možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta naručiti cjelovite usluge. Popravke i garancije možete organizirati putem našeg servisnog odjela na telefonskom broju +386 1 235 59 76 ili +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRA

Osnova generacije vozila Kögel NOVUM jest stabilan, deformacijski otporan zavareni ljestveni okvir s umetnutim poprečnim nosačima za veliku nosivost tereta i točkovna opterećenja. Osigurava dug vijek trajanja.

SUSTAVNA RJEŠENJA KÖGEL

Kögel PurFerro

Priznati kompetencijski centar za višeslojne panele PurFerro u Duingenu u Donjoj Saskoj dio je grupacije Kögel od kraja 2011. godine. To znači da raspolažemo ključnim vlastitim stručnim znanjem za proizvodnju vrhunskih poluprikolica hladnjača Kögel Cool – PurFerro Quality i zatvorenih nadogradnji za prijevoz suhog tereta Kögel Box – PurFerro Quality.

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM sadršena je za sve prikolice generacije Kögel NOVUM. Zahvaljujući visokoj razini inženjerskih vještina, ovaj integrirani sustav podvozja omogućuje Vam pouzdanu učinkovitost na cesti, jer je trajan, održiv i izdržljiv. Ujedno je iznimno jednostavan za održavanje, ekonomičan i ekološki prihvatljiv, zbog čega KTA NOVUM ispunjava tri osnovne želje Kögelovih klijenata te je tako vjeran našem sloganu: zato što nam je stalo.

Kögel Climatex

Inovativna nadogradnja generacije NOVUM, u kombinaciji s ojačanim krovom i bočnim ceradama s ugrađenim sustavom za zadržavanje tereta, olakšava pričvršćivanje tereta pozitivnom bravom prilikom prijevoza pića. Kögel Strong & Go također ispunjava zahtjeve smjernice Daimler 9.5 bez letvica.

Kögel Telematics

Trenutačna točna lokacija prikolice, status priključenja, podaci sustava EBS, položaj vrata, temperatura okoline, način hlađenja i konfigurirane postavke - sve to i mnogi drugi podaci mogu se prikazati preko baze podataka Kögel Telematics Connectivity Database na mrežnom portalu Kögel Telematics i na drugim sustavima za upravljanje voznim parkom. Dakle, možete uvesti podatke u stvarnom vremenu u postojeće procese i razne programske sustave.

OSOBA ZA KONTAKT

Trebate podršku dok ste na putu? Trebate neku od usluga iz naše ponude? Imate pitanje o našem poduzeću? Ovdje možete pronaći pravu osobu za kontakt za svaku situaciju!

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

 • +385 993 112 244

 • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!