Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> Kögel platform vehicles

PLATFORMNE PRIKOLICE KÖGEL

Provjerene i testirane prikolice Kögel, dakako, dostupne su i u inačici platforme. Za prijevoz tereta otpornih na vremenske uvjete služe podvozja raznih vrsta prikolica – Kögel Cargo, Mega, Coil i Light. Ove se platformne prikolice Kögel mogu prilagoditi vašim potrebama prijevoza, i to koristeći opremu različitih prikolica, sve do prikolice Kögel Multi.

Kögel Multi je rješenje za prijevoz građevinskog materijala s nadogradnjom koja se sastoji od prednjeg zida, prijeklopnih strana i stražnjeg zida, koji tvore oblik otvorenog kontejnera.

NAŠE INAČICE NADOGRADNJI

PLATFORMA S PLATFORMA S PREDNJIM ZIDOMSTENO

 • Platforma s prednjim zidom
 • Aluminijski prednji zid od 1200 mm, 2000 mm ili 2600 mm
 • Aluminijska vrata u stražnjem zidu od 7 mm

MULTI – 4 PARA PRIJEKLOPNIH STRANA

 • Aluminijski prednji zid od 1200 mm, 2000 mm ili 2600 mm
 • Čelični prednji zid od 1200 mm ili 2000 mm
 • 4 para preklopnih strana s 3 para rotirajućih klinova od 600 mm, 800 mm ili 1000 mm
 • Zaklopac ili vrata u stražnjem zidu
 • Opcionalno s certifikatom prema standardu EN 12642 XL (VDI 2700)

MULTI – 5 PARI PRIJEKLOPNIH STRANA

 • Aluminijski prednji zid od 1200 mm, 2000 mm ili 2600 mm
 • Čelični prednji zid od 1200 mm ili 2000 mm
 • 5 pari preklopnih strana s 4 para rotirajućih klinova od 600 mm, 800 mm ili 1000 mm
 • Zaklopac ili vrata u stražnjem zidu
 • Opcionalno s kutijom za 10 bočnih stjenki, kopčama i vratima ili zaklopcem na stražnjoj stjenci
 • Opcionalno s certifikatom prema standardu EN 12642 XL (VDI 2700)

INAČICE VOZILA

Video

SVOJSTVA KVALITETE PROIZVODA KÖGEL

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Nanokeramika s premazom KTL najmoderniji je i najkvalitetniji oblik industrijske obrade površine. U pogledu kvalitete jednaka je fosfatiranju cinkom, ali je ekološki prihvatljivija. Trajni i glatki premaz može se obnoviti u bilo kojem trenutku. Dajemo 10-godišnje jamstvo protiv hrđe za okvir vozila.

SERVIS

Preko naše web stranice možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta naručiti cjelovite usluge. Popravke i garancije možete organizirati putem našeg servisnog odjela na telefonskom broju +386 1 235 59 76 ili +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRA

Osnova generacije vozila Kögel NOVUM jest stabilan, deformacijski otporan zavareni ljestveni okvir s umetnutim poprečnim nosačima za veliku nosivost tereta i točkovna opterećenja. Osigurava dug vijek trajanja.

KÖGEL SYSTEM SOLUTIONS

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM savršena je za sve prikolice generacije Kögel NOVUM. Zahvaljujući visokoj razini inženjerskih vještina, ovaj integrirani sustav podvozja omogućuje Vam pouzdanu učinkovitost na cesti, jer je trajan, održiv i izdržljiv. Ujedno je iznimno jednostavan za održavanje, ekonomičan i ekološki prihvatljiv, zbog čega KTA NOVUM ispunjava tri osnovne želje Kögelovih klijenata te je tako vjeran našem sloganu: zato što nam je stalo.


Kögel Coilfix

Razvili smo sustav Kögel COILFIX koji omogućuje potpuno pričvršćivanje tereta u obliku koluta na prikolice. Stupovi i mehanizam, jednostavan za korištenje, tvore sustav pričvršćivanja s pozitivnom bravom. To znači da se koluti mogu posebno brzo pričvrstiti. COILFIX tako omogućuje pouzdano i stabilno pričvršćivanje koluta bez rizika od oštećenja tereta.

Kögel Telematics

Trenutačna točna lokacija prikolice, status priključenja, podaci sustava EBS, položaj vrata, temperatura okoline, način hlađenja i konfigurirane postavke - sve to i mnogi drugi podaci mogu se prikazati preko baze podataka Kögel Telematics Connectivity Database na mrežnom portalu Kögel Telematics i na drugim sustavima za upravljanje voznim parkom. Dakle, možete uvesti podatke u stvarnom vremenu u postojeće procese i razne programske sustave.

OSOBA ZA KONTAKT

Trebate podršku dok ste na putu? Trebate neku od usluga iz naše ponude? Imate pitanje o našem poduzeću? Ovdje možete pronaći pravu osobu za kontakt za svaku situaciju!

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

 • +385 993 112 244

 • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!