Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> KÖGEL PORT

Kögel Port

PRILAGODLJIVO KONTEJNERSKO PODVOZJE

Kao špediter na duge relacije s brodovima i vlakovima, specijalizirate li se za određene vrste kontejnera? Možda obavljate prijevoz standardiziranih kontejnera svih vrsta? U svakom slučaju, Kögel ima pravo vozilo za Vaše poslovne potrebe. Zato što modeli Kögel Port sa svojom robusnom konstrukcijom okvira i visokom kvalitetom izrade osiguravaju najveću stabilnost i sigurnost.

Kontejnerske poluprikolice nose teške terete i prilagodljive su za kombinirani prijevoz – odlikuje ih savršeno podvozje za kontejnere različitih veličina. Bilo da vam je potrebno kruto podvozje, podvozje sa stražnjim produžetkom (Simplex), prednjim i stražnjim produžetkom (Duplex) ili prednjim, stražnjim i središnjim produžetkom (Triplex), s priključkom Kögel spremni ste za svaki zadatak prijevoza.

NAŠE INAČICE PRODUŽETAKA

PNEUMATSKI PRODUŽETAK STRAGA

  • Za uporabu sa sustavima Simplex i Duplex

RUČNI PRODUŽETAK SPRIJEDA

  • Za uporabu sa sustavima Simplex i Duplex

SREDIŠNJI PRODUŽETAK

  • Za uporabu sa sustavom Triplex

INAČICE VOZILA

PREDNOSTI MODELA KÖGEL PORT ZA VAS

  • Iznimno robustan
  • Širok raspon inačica
  • Velika nosivost

SVOJSTVA KVALITETE PROIZVODA KÖGEL

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Nanokeramika s premazom KTL najmoderniji je i najkvalitetniji oblik industrijske obrade površine. U pogledu kvalitete jednaka je fosfatiranju cinkom, ali je ekološki prihvatljivija. Trajni i glatki premaz može se obnoviti u bilo kojem trenutku. Dajemo 10-godišnje jamstvo protiv hrđe za okvir vozila.

SERVIS

Preko naše web stranice možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta naručiti cjelovite usluge. Popravke i garancije možete organizirati putem našeg servisnog odjela na telefonskom broju +386 1 235 59 76 ili +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRA

Osnova generacije vozila Kögel NOVUM jest stabilan, deformacijski otporan zavareni ljestveni okvir s umetnutim poprečnim nosačima za veliku nosivost tereta i točkovna opterećenja. Osigurava dug vijek trajanja.

SUSTAVNA RJEŠENJA KÖGEL

Kögelova prikolica MCS (Multi Container Stop)

Sustavom MCS Kögel revolucionizira se pričvršćivanje kontejnera na sva podvozja izmjenjivih nadogradnji, kao i prijevoz izmjenjivih nadogradnji u cestovnom prometu. Različiti testovi, koje su pratili službeno priznati, neovisni stručnjaci, potvrdili su ono što je već u teoriji ohrabrujuće: MCS ukida potrebu za konvencionalnim bravama kontejnera na prednjoj strani podvozja kontejnera. Teret je osiguran isključivo oblikom, što je dokazano najbolji način osiguranja tereta u skladu s normom DIN EN 12642. Korištenje sustava Kögel MCS intuitivno je i samorazumljivo. Po prvi put, upravitelji voznog parka imaju mogućnost pričvršćivanja kontejnera na prikolicu koja je brza, pouzdana i jednostavna za korištenje, te u skladu s relevantnim standardima!

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM

Osovina prikolice Kögel KTA NOVUM sadršena je za sve prikolice generacije Kögel NOVUM. Zahvaljujući visokoj razini inženjerskih vještina, ovaj integrirani sustav podvozja omogućuje Vam pouzdanu učinkovitost na cesti, jer je trajan, održiv i izdržljiv. Ujedno je iznimno jednostavan za održavanje, ekonomičan i ekološki prihvatljiv, zbog čega KTA NOVUM ispunjava tri osnovne želje Kögelovih klijenata te je tako vjeran našem sloganu: zato što nam je stalo.

Kögel Telematics

Trenutačna točna lokacija prikolice, status priključenja, podaci sustava EBS, položaj vrata, temperatura okoline, način hlađenja i konfigurirane postavke - sve to i mnogi drugi podaci mogu se prikazati preko baze podataka Kögel Telematics Connectivity Database na mrežnom portalu Kögel Telematics i na drugim sustavima za upravljanje voznim parkom. Dakle, možete uvesti podatke u stvarnom vremenu u postojeće procese i razne programske sustave.

OSOBA ZA KONTAKT

Trebate podršku dok ste na putu? Trebate neku od usluga iz naše ponude? Imate pitanje o našem poduzeću? Ovdje možete pronaći pravu osobu za kontakt za svaku situaciju!

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

  • +385 993 112 244

  • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!