Servis
Preuzimanja
Kontakt
Najam
> KÖGEL MEGA

Kögel MEga

NAJVEĆA ZAPREMNINA

Osim izvanredne stabilnosti i visoke izdržljivosti pri niskoj osnovnoj masi, Kögel Mega odlikuje i iskoristiva zapremnina tereta. Unutarnja slobodna visina uvijek je tri metra i može se u potpunosti iskoristiti po cijeloj širini utovarne površine, kao i ispod krova.

Niski okvir i podvozje optimizirani za 19,5-inčne gume omogućuju najveću zapremninu teretnog prostora. To čini Kögel Mega vrlo popularnim partnerom za prijevoz automobila, kao i za sve vrste prijevoza koji nalažu najveću moguću zapremninu tereta.

NAŠE INAČICE NADOGRADNJI

NADOGRADNJA CS

 • Bočna klizna cerada i prijeklopne strane, pričvršćivanje cerade užetom ili zatezačima
 • Podizanje krova radi povećanja prijelazne visine za utovar sa strane uz pomoć L-profila krovne trake po cijeloj širini utovarne površine, sve do krova.
 • Klizni krov
 • Dvokrilna vrata
 • Certifikat EN 12642 XL bez letvica
 • Opcionalno s carinskom plombom (TIR) za prekogranični prijevoz u treće zemlje
 • Opcionalno s nadogradnjom FlexiUse za povećanje ili smanjenje unutarnje visine za 200 mm

KÖGEL FASTSLIDER

 • Klizna bočna cerada s mikroklizačima za brže, lakše i sigurnije upravljanje tijekom utovara i istovara
 • Klizni krov
 • Dvokrilna vrata

Najveća moguća zapremnina teretnog prostora

 • Najveća moguća zapremnina teretnog prostora
 • Visoka izdržljivost
 • Individualna rješenja za pojedine djelatnosti

INAČICE VOZILA

SVOJSTVA KVALITETE PROIZVODA KÖGEL

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Nanokeramika s premazom KTL najmoderniji je i najkvalitetniji oblik industrijske obrade površine. U pogledu kvalitete jednaka je fosfatiranju cinkom, ali je ekološki prihvatljivija. Trajni i glatki premaz može se obnoviti u bilo kojem trenutku. Dajemo 10-godišnje jamstvo protiv hrđe za okvir vozila.

SERVIS

Preko naše web stranice možete u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta naručiti cjelovite usluge. Popravke i garancije možete organizirati putem našeg servisnog odjela na telefonskom broju +386 1 235 59 76 ili +386 30 711 822.

KONSTRUKCIJA OKVIRA

Osnova generacije vozila Kögel NOVUM jest stabilan, deformacijski otporan zavareni ljestveni okvir s umetnutim poprečnim nosačima za veliku nosivost tereta i točkovna opterećenja. Osigurava dug vijek trajanja.

SUSTAVNA RJEŠENJA KÖGEL

Kögel COILFIX

Razvili smo sustav Kögel COILFIX koji omogućuje potpuno pričvršćivanje tereta u obliku koluta na prikolice. Stupovi i mehanizam, jednostavan za korištenje, tvore sustav pričvršćivanja s pozitivnom bravom. To znači da se koluti mogu posebno brzo pričvrstiti. COILFIX tako omogućuje pouzdano i stabilno pričvršćivanje koluta bez rizika od oštećenja tereta.

Kögel Strong & Go

Inovativna nadogradnja generacije NOVUM, u kombinaciji s ojačanim krovom i bočnim ceradama s ugrađenim sustavom za zadržavanje tereta, olakšava pričvršćivanje tereta pozitivnom bravom prilikom prijevoza pića. Kögel Strong & Go također ispunjava zahtjeve smjernice Daimler 9.5 bez letvica.

Kögel Telematics

Trenutačna točna lokacija prikolice, status priključenja, podaci sustava EBS, položaj vrata, temperatura okoline, način hlađenja i konfigurirane postavke - sve to i mnogi drugi podaci mogu se prikazati preko baze podataka Kögel Telematics Connectivity Database na mrežnom portalu Kögel Telematics i na drugim sustavima za upravljanje voznim parkom. Dakle, možete uvesti podatke u stvarnom vremenu u postojeće procese i razne programske sustave.

OSOBA ZA KONTAKT

Trebate podršku dok ste na putu? Trebate neku od usluga iz naše ponude? Imate pitanje o našem poduzeću? Ovdje možete pronaći pravu osobu za kontakt za svaku situaciju!

Lokacija

Petrans Prikolice d.o.o.

Karlovačka cesta 217

10000 Zagreb

Hrvatska

 • +385 993 112 244

 • Damir.milkovic@petrans-prikolice.hr

DRUŠTVENE MREŽE

BUDITE U TOKU!

Kao primatelj naših e-novosti, uvijek ste dobro informirani. Otkrijte najnovije vijesti iz svijeta Kögel Hrvatska čim se dogode!